Moja košarica:

0,00 kn

Nemaš niti jedan proizvod u svojoj košarici.

Ukupno: 0,00 kn

Zašto želiš Poodlu?

Uvijek imaš pun ormar, a nikad nemaš što obući?! Da, znamo taj problem. Događa se i nama. Svaki dan. Zato smo dizajnirali majice koje možeš nositi uvijek i svuda. Dizajnirali smo ih prvo za sebe, a onda i za tebe. Zovu se Podla Poodla. Jer su malo podle (onako slatko zločeste) i malo poodle (onako chic).

 

Ovisno o tome s čime ih kombiniraš – možeš ih nositi svuda – na nekom jako fensi eventu (uz štikle, pencil suknju, nakit...), na kavi s curama (trenirka, zašto ne?), na dejtu s dečkom iz snova (seksi s mjerom – uz skinny jeans)... Možeš ih nositi dok putuješ, dok se ljubiš, dok vježbaš... Dok imaš PMS ili kad ideš na intervju za posao. Možeš ih nositi uvijek, ali baš uvijek. Skini ih dok se tuširaš... Skini ih dok pečeš palačinke (ili daj dečku da ti peče palačinke)... Ali slobodno se okupaj u njima u moru jer su jako seksi kad su mokre.

 

Znaš zašto su Podla Poodla majice tako trendi? Da, zato jer su precool, udobne, preslatke, stajliš... Zato jer imaju onaj neuhvatljivi x faktor i onaj najbolji loose fit kroj. Zato jer imaju printeve kakve nitko nema. Jer Podla Poodla ne voli biti k'o drugi. Nisu iz Kine, nisu od sintetike. Neće ti se izlizati nakon prvog nošenja, neće ti se razvući u pranju, nećeš se znojiti jer je materijal grozan...

 

Ako još nisi kupila svoju Podlu Poodlu, nek ti je kupi mama. Ili tata. Ili brat. Ili dečko. Ili budi prava frendica pa je kupi nekome na poklon. Znaš zašto? Jer nema drugog boljeg poklona i nema drugih boljih majica.